Liniebreed Ondernemen


Het Nederlandsch landschap: plat, weinig wild, matig spannend. Zou je denken. Tót je de forten van de Waterlinies leert kennen! Door heel Nederland liggen forten verstopt in het weelderige groen (veel ervan in beheer van Natuurmonumenten) mét vaak een fijne plek om even wat te eten en drinken. Heb je er eenmaal eentje bezocht, dan wil je vaker, en voor je het weet ben je verslingerd aan deze bijzondere plekken met hun verborgen geschiedenis. Er gaat een groene erfgoedwereld voor je open.
Ik hou van storytelling en van geschiedenis. Het mooiste vind ik het om – in begrijpelijke taal en met een goed verhaal – mensen te enthousiasmeren voor iets als 18e eeuwse sluizen of de krijgstechnieken van Willem III.

Communicatie Voor SLO ontwikkelde ik communicatiebeleid en schreef ik: persberichten, social content, event flyers, Z-cards, advertorials over de Oude en Nieuwe Hollandse Waterlinie, forten, vestingsteden en eigenlijk van alles rondom de verschillende Linies die Nederland rijk is.

Stichting Liniebreed Ondernemen heeft als doel te zorgen voor een duurzame, maatschappelijke en economische benutting van de Waterlinies in Nederland om zo het erfgoed te behouden voor volgende generaties. Sinds de oprichting is Liniebreed uitgegroeid tot een ondernemende brancheorganisatie voor alle forten, waterlinies, vestingen en bunkers in Nederland. Kijk op forten.nl voor een fort in jouw achtertuin.