Over Elinor >>>

Als schrijvende en producerende allrounder werk ik aan projecten van cultureel tot culinair. Waar kan je me voor inzetten? Van… blog tot interview, van lastige brief tot productomschrijving, van socials tot UX en web. Maar behalve lekker tikken kan ik ook regelen: ik heb jarenlange ervaring met (festival-)organisatie. Daarnaast ben ik beeldend en conceptueel sterk. Ik word regelmatig ingezet voor PR-werkzaamheden omdat ik enthousiast kan vertellen, verkopen en presenteren.

Neem direct contact op: elinorarcher@yahoo.com

Ik ben copywriter en schrijf (web-)teksten. Ik organiseer festivals. Was part-time agent voor illustratoren. Heb PR- en marketingervaring. Ik ben afgestudeerd aan de Rietveld Academie (met uitstapjes naar Cultuurwetenschappen) – dus een creatief en analytische denker in zowel tekst als beeld, maar wel van de praktische soort, inmiddels.

Kortom een vrij brede portefeuille maar met een accent op de dingen die het leven aangenamer maken. Graag zou ik me verder verdiepen in groene en sociale projecten. Voor een uitgebreid overzicht van mijn werkzaamheden klik hier.

Werken met Elinor is een feestje. Ze denkt echt mee en verrast me vaak met haar goed doordachte teksten die zonder uitzondering on point zijn – en soms misschien een béétje lang, maar zo lekker rollen dat dat kán. – Miranda Bruinzeel van Bureau Bruinzeel.

Check voor een inkijkje in m’n leven dit blog eenweekzonder.nl (een project samen met Kim van Kaam).