INTERVIEW – Eerste hulp bij chocobrokken / Kees Raat

Voor Heel Holland Bakt, Omroep MAX. STEL hè, je staat in de Heel Holland Bakt-tent. De tijd tikt, Janny en Robèrt komen eraan. Je pannetjes staan op het vuur, je cake zit in de oven, het loopt allemaal gesmeerd. Maar dan slaat het noodlot toe: je hebt een chocolade black-out. Lees hier verder!

Interview met Kees Raat – Eerste hulp bij chocobrokken (voor Heel Holland Bakt, Omroep MAX). STEL: je staat in de Heel Holland Bakt-tent. De tijd tikt, Janny en Robèrt komen eraan. Je pannetjes staan op het vuur, je cake zit in de oven, het loopt allemaal gesmeerd. Maar dan slaat het noodlot toe: je hebt een chocolade black-out. Hoe moet je ook alweer tempereren*? Geen paniek. Aan de hulplijn hebben we patissier Kees Raat, die eerste hulp bij chocobrokken kan verlenen. (Kees Raat is een van Nederlands meest befaamde chocoladekenners. Zijn ijs, taart en bonbons zijn fijnproevers’ favorieten. Als er iemand is aan wie we wat kunnen vragen over het tempereren van chocolade, is hij het wel.) Lees hier verder!