Omroep MAX – Heel Holland Bakt

Geen lekkerder programma dan Heel Holland Bakt. Voor de jubileumeditie (5 jaar!) van Heel Holland Bakt schreef ik alle HHB webartikelen en -blogs, interviewde ik de (koeken-)bakkers en bedacht meer dan honderd sappige intro’s voor de Heel Holland Bakt-app. Lees hier van mijn hand hoe je een naked cake styled. Of het HHB-interview met patissier Kees Raat. Voor de vraagbaak beantwoordde ik mysteries als: ‘Hoezo schift mijn botercrème altijd?’ of ‘Waarom slaat deze prijswinnende poundcake blauw uit?’ Daarnaast voerde ik de redactie over alle recepten die op televisie verschenen. Een enorme klus en een geweldige ervaring waarin ik helemaal los kon gaan met smakelijke woordgrappen over tijgerpap en spuitmondjes. Wat? Zo maak je nu eenmaal om van te grommen zulk lekker tijgerbrood! Droomklus.


© MAX