PR voor Xander Uitgevers

Voor een aantal boeken van Uitgeverij Xander benaderde ik landelijke en lokale media, bloggers en leesclubs, zorgde voor een aantal mooie publicaties, interviews en gestroomlijnde presentaties. Hartstikke leuke klus!

Lezen over het wel en wee van het vaderschap: ‘Vaders & Zonen’ biedt uitkomts. En inzicht. Jeroen Siebelink interviewde op literaire wijze een indrukwekkende stoet prominenten over hoe zij het doen, dat opvoeden.
Liever een neder-thriller? Pak dan het bloedstollende ‘Ik ken je nog’ van Alice Fokkelman mee, waarin Manon een nieuwe buurman krijgt, die ze helaas maar al te goed kent.
Zeg je, nou eigenlijk leer ik liever hoe ik de marathon nog kan rennen op m’n 97-ste, ga dan voor ‘Zo word je honderd’ van Junko Takahashi (top tips: vergeet nooit goed te kauwen en drink gerust dat tweede glaasje wijn).