Restaurant ‘t Fort – socials & web

In het fort bij Vijfhuizen zit een fantastisch lunchrestaurant en achterin de keuken van ‘t Fort (in de keelkazemat, rechterflank) zit een klein kantoortje verstopt waar ik met een stomende verse koffie naast m’n laptop teksten tik over alle bijzondere culinaire evenementen die er plaatsvinden.

Het fort ligt aan de Geniedijk en rondom valt prachtig te wandelen, bovendien: het hele buitenterrein van het fort is openbaar èn staat tjokvol kunst – dus maak zeker even een rondje fortgracht na je Bunkerburger. Genoeg te doen, denk aan wijn-bubbels-gin-cocktail-proeverijen gepaird met Macedonische specialiteiten, markten, concerten, exclusieve avondopeningen en diners of (Paas-)brunches (hou die fort-fb vooral in de gaten).

Restaurant ‘t Fort is heel erg de moeite waard om het eten alleen al maar – zeker op een zonnige dag en als het Kunstfort open is. Op maar 20 minuutjes rijden van Amsterdam hè (kuch dus ideaal voor een vergadering of feest kuch). Snel! Gaan!