BLOG Bad drunks

Kleuters zijn aan het eind van de dag net bad drunks. Na een volle schooldag en BSO m’n dochter meegenomen naar de groentenboer (hij heeft ook worstjes). Ze hing meer dan dat ze stond en praatte net zo hard als op het schoolplein, ze liet alle klanten haar schaafwond zien en ook MOEST ze weten hoe iedereen en z’n hond heette. Toen ging ze zich als een soort gigantische party slak langs alle glazen vitrines heen schuren met haar vettige klei handjes. Ik was op dat moment even uit mezelf getreden. De groentenman keek naar me en begreep dat hij zelf moest ingrijpen (ik ben een goede klant maar hij is ook een goede groentenman). Hij trok een pak muffins open en bungelde er een voor m’n dochters gezicht. DANKUWEEL IK VINNU DE LIEVZTE MENEERIE. Ze wees met haar vinger naar hem. ECHT, zei ze, en nam een hap. Ik zette haar in een hoek op de grond en vlak boven haar hoofd zat dit mannetje die een perfecte imitatie deed van mij enkele minuten daarvoor.