© Roland J. Reinders

Interviews Omroep MAX

Geen lekkerder programma om op zondagavond mee bij te komen van het weekend dan Heel Holland Bakt. Voor de jubileum editie van Heel Holland Bakt in 2017 vroeg Omroep MAX of ik alle bakker makkers wilde interviewen. Deze interviews komen direct na de uitzending online nog voordat de landelijke pers met de afvallers gesproken heeft, want alles moet natuurlijk ontzettend geheim gehouden worden. Het is heel bijzonder om in de tent te mogen rondlopen en te zien hoe de bakkers strijden tegen de tijd, ik vroeg ze het hemd van het lijf tussen twee opdrachten door. Toch dat extra toefje erop of doorwerken aan de basis? Echt een snoepklus!

Lees hier bijvoorbeeld het interview met Gwenn die in de finale stond met een zeer romantische bruidstaart (maar bekender werd door die Joep’s Meloen #plagitaart). Of dit interview met Hans die opviel door zijn technisch vernuft en er uiteindelijk vandoor ging met de titel Beste Thuisbakker van 2017.

© Roland J Reinders / MAX